KADROMUZ

CÜNEYT KAHYAOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

Ordu´da doğdu.İlkokul ve Ortaokul eğitimini Ordu´da, Lise tahsilini Kars Kazım Karabekir Anadolu Öğretmen Lisesi´nde tamamladı. Selçuk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Ev Yönetimi Eğitimi Alanı Anaokulu Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Daha sonra Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetim ve Denetim Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.

Meslek hayatına Şanlıurfa Han İlkokulunda öğretmen olarak başladı. Aynı okulda hem öğretmenlik hem idarecilik yaptıktan sonra Samsun Vezirköprü Göllüalan İlkokulu´na atandı. 2017 yılı Eğitim Yöneticiliği sınavını kazanarak 2017-2021 yıllları arasında Tekkeköy Anaokulu´nda müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

Tekkeköy Anaokulu´nda görev süresi dolmadan 2021 yılı Eğitim Yöneticiliği sınavını kazanarak 2021 Eylül ayı itibari ile okulumuzda müdür olarak görevine devam etmektedir.

E-Posta